YIHOO AN333-Phenol-Manuahi & Good Hydrolysis Resistance Antioxidant

I ka pili ʻana o ka phenolic antioxidant kuʻuna me ka nitrogen a me ka oxygen oxygen i ka lewa, hana ia i ka hanana quinone. ʻO ke kumu Qinone ke kumu kumu o ka melemele ʻana a me ka ʻulaʻula ʻana.

Hoʻohana ākea ʻia ʻo Phosphite antioxidant ma ke ʻano he antioxidant kōkua maikaʻi loa. Eia nō naʻe, me ka hoʻomaikaʻi mau o nā kūlana palekana kaiapuni o EU, ʻo nā koi o ka phosphite antioxidant e piʻi kiʻekiʻe a kiʻekiʻe. Pono ka antioxidant phosphite e ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaiapuni, non-ʻawahia, non-phenolic, hydrolysis hoʻopale, a pale i ke kiʻekiʻe wela.

ʻO ka phosphite auxiliary antioxidant kahi o nā mea hoʻohui polymer hana nui i nā makahiki 1990. I loko o nā makahiki he 10, kū i waho nā ʻano ʻano hou i ka hopena ʻole, akā ma o kā lākou hanana kemika, hiki iā mākou ke ʻike i ka hanana hou o ka phosphite i loko o ka nui o ke apo ʻaila ʻaila, a ʻo ka hapanui o ka pentaerythritol diphosphite spiral ring building a me ka bisphenol phosphite ester. ʻO ka manaʻo o ka phosphate ester auxiliary antioxidant ʻenehana ulu pono e kia i ʻelua mau hiʻohiʻona: pehea e hoʻomaikaʻi ai i ka paʻa ʻana o ka mīkini a pehea e hoʻomaikaʻi ai i ka paʻa hydrolytic.

ʻO kā mākou antioxidant non-phenolic -AN333 & AN340, ʻaʻohe o ke ʻano phenolic, no laila hiki iā ia ke pale pono i ka pilikia melemele i hoʻokumu ʻia e ka hanana quinone. Hiki ke anahana wela ma luna o 180 ℃, a ua noi ʻia ma PU, PVC a me nā kula ʻē aʻe e nā mea kūʻai aku he nui i loko a me nā ʻāina ʻē.

Iwaena o lākou, ua hōʻoia ʻo AN333 e hana maikaʻi loa i nā mea huʻa PU, me ke kūpaʻa melemele maikaʻi a me ke kūpaʻa hydrolysis maikaʻi. ʻO ia ka mea pani ʻoi loa o JOHOKU Chemical JP333E.

Ma waho o nā antioxidants non-phenol, hoʻolako pū mākou i nā mea hoʻohui i hoʻohana ʻia i ka noi PU. Ma lalo nā huahana no kāu koho:

KUPANAHA HUAOLELO CAS ʻAno KANAKA
ULAULA UV YIHOO UV1 57834-33-0  
  YIHOO UV571 23328-53-2 TINUVIN 571
  YIHOO UV B75 PALAHELE TINUVIN B75
ANTIOXIDANT YIHOO AN333 77745-66-5 JP333E
  YIHOO AN340 /  
PALAPALA HUAKU YIHOO FR950 /

Hoʻokipa ʻia ʻoe e kāhea iā mākou no nā nīnau!

Leka uila: yihoo@yihoopolymer.com
TEL: 17718400232


Ka manawa Post: Sep-13-2021